Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară

Anghinare prăjită cu Salsa de primăvară
Rețeta anghinare prăjită pentru bebeluși cu Salsa de primăvară ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 15 minute. O porție conține 704 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, usturoi, migdale albite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare Prăjită, Anghinare Prăjită, și Anghinare Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Scoateți frunzele de anghinare până la stratul galben-verde. Tăiați vârfurile verzi ale frunzelor rămase și suprafața fibroasă din tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se toarnă 1/4 cană de ulei într-o tigaie mică cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Adăugați anghinare, ierburi, 4 lingurițe. zest și 1/2 linguriță. sare; întoarceți-vă pentru a acoperi anghinarea. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți anghinare până se înmoaie când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Descoperiți tigaia și puneți cuptorul la fiert. Se fierbe anghinare, întorcându-se în fiecare minut sau cam așa ceva, până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați anghinare pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Se toarnă orice ulei din tigaie într-o cană de măsurare și se adaugă suficient ulei suplimentar la 1/2 cană egală; apoi se toarnă într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți uleiul de anghinare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați fasole fava și gătiți, amestecând des, până când favas sunt încălzite, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
3
Adăugați fulgi de chile, usturoi și coaja de lămâie rămasă și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se toarnă într-un castron și se aruncă ușor cu suc de lămâie, migdale, mărar și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ulei suplimentar pentru a slăbi dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Tăiați câteva anghinare în jumătate și împărțiți, cu anghinare întregi, între 4 farfurii (sau aranjați pe un platou). Lingurați salsa peste și în jurul anghinarelor și împrăștiați măsline ici și colo. Folosind un cojitor de legume, radeți cu generozitate bucle largi de parmezan peste fiecare farfurie. Se acoperă cu salată de miner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
* Pentru a coaja favas, shuck 1 lb. păstăi întregi. Blanch fasole 2 minute în apă clocotită, dunk în apă rece, și pop din piei (piei fantă cu un cuțit sau unghia); ar trebui să aveți aproximativ 1 ceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Răsucire rapidă: folosiți fructe proaspete de kiwi (da, kiwi!) în loc de anghinare. Curățați, feliați, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și presărați sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Sari peste salsa. Se acoperă cu salată de miner (sau un alt verde blând, fraged, cum ar fi mche), parmezan ras și nuci de macadamia tocate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista