Anghinare-Brânză Răspândită
Anghinare-brânză răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați salată, brânză parmezană, ardei copți prăjiți îmbuteliați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Răspândirea Brânzei De Anghinare, Anghinare-Brânză Răspândită, și Răspândirea Brânzei De Anghinare Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crema de brânză și blaturile de ceapă verde, amestecând bine; deoparte.
Se amestecă împreună inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente.
Întindeți o treime din amestecul de brânză cremă pe fundul unui vas de sticlă cu 4 căni căptușit cu folie de plastic.
Strat cu jumătate de ardei copți prăjiți tocați, 3/4 cană amestec de anghinare și o treime din amestecul de brânză cremă. Repetați straturile cu restul de ardei grași prăjiți tocați, amestec de anghinare și amestec de brânză cremă. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Inversați pe o placă de servire și îndepărtați folia de plastic.
Se servește peste salată cu felii de pâine și fâșii de ardei gras.