Andive întregi prăjite cu salată de pere, rucola și nuci
Andivele întregi prăjite cu salată de pere, rucola și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, rucola, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Rucola Cu Nucă De Pere, Salată De Pere Prăjite, Brânză Albastră Și Rucola, și Salată prăjită de pere și rucola cu vinaigretă de rodie-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute). Se strecoară amestecul de cidru printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ungeți uleiul de măsline pe o foaie de copt; aranjați jumătățile de andive, tăiate cu fața în jos, pe tigaia pregătită.
Periați 2 linguri amestec de cidru peste andive; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor; întoarceți jumătățile de andive.
Periați părțile tăiate cu 2 linguri amestec de cidru.
Se fierbe andive 4 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, amestecul de cidru rămas, sucul de lămâie și uleiul de nucă într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați rucola, nucile și perele, aruncând pentru a acoperi. Aranjați 2 jumătăți de andive pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată și acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 cană amestec de rucola.