Ananas Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarte Tatin cu ananas. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1249 calorii, 8g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați în inele de 6 (1 1/2 inch grosime). Pune deoparte.
Bateți untul și zaharurile la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați ROM, scorțișoară și sare; bate bine.
Împărțiți amestecul de unt în plăci din fontă de 6 (6 inci).
Se pune la foc mediu-mare până se topește untul.
Adăugați 1 felie de ananas și, dacă doriți, jumătate de fasole de vanilie în fiecare tigaie. Gatiti pana cand ananasul se caramelizeaza pe fund; întoarceți și repetați procedura. Păstrați cald.
Întindeți foietajul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați 3 (7 1/2 inch) cercuri din fiecare foaie.
Așezați 1 cerc peste fiecare felie de ananas și introduceți marginile. Repetați procedura cu foaia de patiserie rămasă.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Așezați placa cu susul în jos deasupra tigaiei și inversați cu grijă tarta pe farfurie. Repetați procesul cu skillets rămase. Completați fiecare cu o lingură de înghețată de vanilie, dacă doriți.
Notă: Dacă înlocuiți tigaia de 1 (12 inci), utilizați doar 4 felii de ananas, 3/4 cană de unt și jumătate din ingredientele rămase. Folosiți 1 foaie de patiserie pentru a acoperi toate feliile. După coacere, răsturnați tarta pe platou.