Ananas prăjit cu Sorbet de ananas anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ananasul prăjit cu Sorbet de ananas cu anason stelat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 335 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Anason Stelat-Sorbet De Lămâie, Mure de anason stelat cu Sorbet de lămâie, și Scobit: Tei Kaffir, Ghimbir, Sorbet De Anason Stelat.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, apa și anasonul stelat la fierbere la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi reduceți focul și fierbeți siropul 5 minute. Se răcește, apoi se aruncă anasonul stelar.
Cojiți 1 jumătate de ananas, rezervând coaja, apoi miez și tăiați în bucăți de 1 inch.
Strângeți sucul din coajă cu mâinile într-un blender și adăugați bucăți. Pur și simplu la viteză mare până la foarte netedă, aproximativ 1 minut. Se amestecă pur și se răcește în sirop și se răcește, acoperit, până la foarte rece, aproximativ 4 ore.
Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Cojiți jumătatea de ananas rămasă, dar nu miez. Tăiați capetele și tăiați restul transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ungeți puțin unt pe o foaie de copt, apoi aranjați ananasul în 1 strat peste el și periați cu restul de unt.
Prăjiți felii de Ananas în mijlocul cuptorului până când părțile inferioare sunt rumenite (blaturile se vor colora doar ușor), 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și întoarceți feliile. Se răcește pe foaia de copt pe un raft la temperatura camerei.
Aranjați 3 felii de ananas prăjit pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți cu sorbet.
Sorbetul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte.