Almond-Lemon Torte
Almond-Lemon Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Almond-Lemon Torte, Tort de migdale-lămâie cu căpșuni proaspete, și Almond Torte Mascarpone inghetata cu unt brun migdale Crunch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură masă de tort matzo.
Lingurați ușor 1 cană masă de tort matzo într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 cană masă de tort matzo, migdale, 1 1/2 lingurițe coajă de lămâie și sare într-un bol mare; se amestecă cu o furculiță până se amestecă. Se amestecă 3 gălbenușuri de ou.
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor o pătrime din amestecul de albus de ou în amestecul matzo; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Lingură aluat în tigaie pregătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până la auriu. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute. Pierce partea de sus a torte cu un bivol de lemn în mai multe locuri.
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie, suc, 1/2 cană de zahăr și 1 gălbenuș de ou într-o cratiță mică; se amestecă bine cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Se toarnă glazura peste tort în tigaie; lasa sa stea 10 minute.
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.
Garnisiți cu felii de lămâie și căpșuni, dacă doriți.