Aligator în sos de usturoi-vin

Aligator în sos de usturoi-vin
Aligatorul în sos de usturoi-vin necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 309 calorii, 52G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de aligator, vin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui de usturoi cu sos de vin alb, Mănâncă asta: creveți în vin alb și sos de usturoi, și Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cuburi de aligator cu suc de lămâie, acoperiți și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru a le Marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2
Strângeți orice exces de lichid din Aligator și puneți-l într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper, apoi aruncă cu suficientă făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți aligatorul, scuturați excesul de făină și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați aligator și gătiți până când este ferm și opac, 5 până la 6 minute.
7
Așezați aligatorul în vasul de servire, apoi turnați vinul în tigaie și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Se toarnă sosul peste aligator pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista