Aligator Animal Pâine Italiană
Aligator animal Italian pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 33 de porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți apă, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aligator Alemond, Degetele De Aligator, și Aligator Hushpuppies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, făina, glutenul (dacă utilizați), sarea și drojdia în mașina de pâine și amestecați folosind ciclul de aluat al mașinii. Aluatul trebuie să se îndepărteze frumos de părți; adăugați mai multă făină sau apă dacă este necesar în timpul ciclului de amestecare, astfel încât aluatul să nu ajungă prea lipicios sau uscat. Când se termină primul ciclu de creștere, puneți aluatul în jos și transferați aluatul pe o suprafață ușor înmuiată.
Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul într-un pătrat de aproximativ 3/4 inci grosime și împărțiți-l în patru bucăți.
Rotiți trei dintre piesele stil de jeleu și aliniați-le cu cusătura în jos pe foaia de copt pentru a forma capul, corpul și coada. Capetele pieselor conectate ar trebui să atingă ușor. (Amintiți-vă că totul va crește pe măsură ce aluatul crește, așa că încercați să țineți cont de proporții.)
Ungeți ușor mâinile și modelați aluatul ca și cum ați lucra cu lut: alungiți coada până la un vârf curbat subțire, apoi alungiți ușor capătul nasului. Feliați în nas orizontal la vârf pentru a forma gura aligatorului; țineți gura deschisă cu o pană de folie de aluminiu unsă.
Din sfertul rămas de aluat, tăiați o bucată mică pentru a o folosi pentru ochi. Tăiați restul în patru "bușteni" pentru picioare, aplatizând un capăt al fiecărui picior și introducându-l sub corpul aligatorului. Formați picioarele în ușoare coturi atunci când le poziționați pe foaia de copt.
Tăiați felii scurte în celălalt capăt al piciorului pentru a face gheare. Folosiți foarfece pentru a tăia tăieturi superficiale pe suprafața aluatului (aceasta va forma pielea țepoasă a aligatorului).
Rotiți aluatul rezervat în bile mici pentru ochi, umplând fiecare cu o stafidă.
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Bateți oul cu 1 lingură de apă caldă într-un bol mic.
Lăsați aligatorul să se ridice într-un loc cald până se dovedește complet, aproximativ treizeci de minute (împingeți indexul și degetele mijlocii în părțile laterale ale aluatului; indentarea ar trebui să rămână. Dacă aluatul se întoarce, trebuie să crească mai mult). Ungeți ușor aluatul cu spălarea ouălor și coaceți-l în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți Aligatorul din foaia de copt cu o spatulă și transferați-l într-un suport de sârmă.
Scoateți folia de aluminiu când este rece.