Agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe

Agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe. O porție conține 490 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână linguriță de ulei de trufe, brânză de capră, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Trufe De Ciocolată Cu Brânză De Capră, Miere, Brânză De Capră + Trufe De Fistic, și Brânză De Capră, Struguri Și Trufe Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de lămâie într-un castron mediu cu apă; adăugați lămâia. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele galbene din partea de sus a inimii și toate, cu excepția a 1 inch din tulpină; tăiați cioturile și fibrele de culoare verde închis de pe fundul și tulpina de anghinare. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură, scoateți sufocarea cu blană. Tăiați subțire inima de anghinare și puneți-o în apa acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți anghinarea și puneți-le într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați smântâna grea și usturoiul și gătiți la foc moderat până când anghinarea este fragedă și crema se îngroașă, aproximativ 15 minute; adăugați câteva linguri de apă dacă crema devine prea groasă. Folosind o lingură cu fante, transferați anghinarea într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se transferă într-un castron și se amestecă mascarpone, brânză de capră și un vârf generos de sare și piper. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina, grișul, uleiul și sarea pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați ouăle și procesați doar până când amestecul seamănă cu firimiturile umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați aluatul pe o scândură și frământați până la matasos, aproximativ 1 minut. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Folosind o mașină de paste cu manivelă manuală, rulați 1 bucată de aluat prin setări succesiv mai înguste până când ajungeți la cea mai subțire setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
9
Așezați foaia de paste pe o suprafață de lucru și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie. Repetați cu aluatul rămas, stratificându-l între prosoape. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/4 inci, tăiați rondele din foile de aluat și aranjați-le fără a atinge între straturile de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Lucrând cu 6 runde la un moment dat, periați fiecare ușor cu apă. Setați o grămadă de 1/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărei runde și pliați aluatul pentru a forma jumătăți de lună. Strângeți și sigilați marginile, apăsând aerul. Aranjați agnolotti într-un singur strat, fără a atinge, pe o foaie de copt prăfuită cu semolă. Continuați să faceți agnolotti cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Într-o cratiță medie antiaderentă, fierbeți bulionul de pui și crenguțele de cimbru până se reduc la 1/4 cană; aruncați cimbru. Reduceți focul la minim și bateți untul. Se condimentează cu sare și piper alb și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți agnolotti, amestecând ușor, până la doar al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Scurgeți agnolotti și adăugați-le în cratiță, întorcându-le pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Se presară cu parmezan. Folosind o lingură cu fante, transferați agnolotti în 4 farfurii de supă superficială și lingurați orice sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
15
Se ornează cu așchii de trufe și se servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista