Agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe

Agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați agnolotti de anghinare și brânză de capră Hefter cu trufe. O porție conține 490 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână linguriță de ulei de trufe, brânză de capră, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Trufe De Ciocolată Cu Brânză De Capră, Miere, Brânză De Capră + Trufe De Fistic, și Brânză De Capră, Struguri Și Trufe Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de lămâie într-un castron mediu cu apă; adăugați lămâia. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele galbene din partea de sus a inimii și toate, cu excepția a 1 inch din tulpină; tăiați cioturile și fibrele de culoare verde închis de pe fundul și tulpina de anghinare. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură, scoateți sufocarea cu blană. Tăiați subțire inima de anghinare și puneți-o în apa acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți anghinarea și puneți-le într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați smântâna grea și usturoiul și gătiți la foc moderat până când anghinarea este fragedă și crema se îngroașă, aproximativ 15 minute; adăugați câteva linguri de apă dacă crema devine prea groasă. Folosind o lingură cu fante, transferați anghinarea într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se transferă într-un castron și se amestecă mascarpone, brânză de capră și un vârf generos de sare și piper. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina, grișul, uleiul și sarea pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați ouăle și procesați doar până când amestecul seamănă cu firimiturile umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Transferați aluatul pe o scândură și frământați până la matasos, aproximativ 1 minut. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Folosind o mașină de paste cu manivelă manuală, rulați 1 bucată de aluat prin setări succesiv mai înguste până când ajungeți la cea mai subțire setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
9
Așezați foaia de paste pe o suprafață de lucru și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie. Repetați cu aluatul rămas, stratificându-l între prosoape. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/4 inci, tăiați rondele din foile de aluat și aranjați-le fără a atinge între straturile de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Lucrând cu 6 runde la un moment dat, periați fiecare ușor cu apă. Setați o grămadă de 1/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărei runde și pliați aluatul pentru a forma jumătăți de lună. Strângeți și sigilați marginile, apăsând aerul. Aranjați agnolotti într-un singur strat, fără a atinge, pe o foaie de copt prăfuită cu semolă. Continuați să faceți agnolotti cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Într-o cratiță medie antiaderentă, fierbeți bulionul de pui și crenguțele de cimbru până se reduc la 1/4 cană; aruncați cimbru. Reduceți focul la minim și bateți untul. Se condimentează cu sare și piper alb și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți agnolotti, amestecând ușor, până la doar al dente, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Scurgeți agnolotti și adăugați-le în cratiță, întorcându-le pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Se presară cu parmezan. Folosind o lingură cu fante, transferați agnolotti în 4 farfurii de supă superficială și lingurați orice sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
15
Se ornează cu așchii de trufe și se servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista