Reteta 3-brânză vinete Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 2 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 309 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 313 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul măcinat, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Încercați 3-Lasagna De Vinete Cu Brânză, Lasagna De Vinete, și Lasagna De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați ambele părți ale feliilor de vinete cu 2 linguri de sare și stratificați-le într-un vas mare de copt cu prosoape de hârtie între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Așezați un vas de copt mai mic deasupra feliilor de vinete și cântăriți-l cu mai multe cutii de alimente grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Lăsați să stea cel puțin o oră sau până când prosoapele de hârtie sunt vizibil umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Clătiți feliile de vinete cu apă proaspătă și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și turnați 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți ambele părți ale feliilor de vinete până când sunt ușor rumenite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte vinetele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
7
Pregătiți sosul combinând roșiile zdrobite, pasta de roșii, oregano, busuioc, 1 linguriță praf de usturoi, 1 linguriță praf de ceapă, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper negru într-un bol separat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați spanacul congelat și morcovii mărunțiți în ceapă. Gatiti pana cand amestecul este uscat, 5-8 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac Congelat
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Combinați brânza ricotta, ouăle, brânza Romano, 1 linguriță praf de usturoi, 1 linguriță praf de ceapă și 1/2 linguriță sare într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
și Piper Portocaliu
Umăr
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Spoon răcit spanac și morcov amestec în amestec ricotta și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Grăsime De Porc înapoi
12
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Începeți asamblarea lasagna turnând un strat subțire de sos de roșii într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
14
Puneți jumătate din feliile de vinete într-un strat deasupra sosului de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
15
Întindeți jumătate din amestecul de brânză ricotta deasupra stratului de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Adăugați un alt strat de sos de roșii, apoi stratificați pe feliile de vinete rămase și amestecul de ricotta rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
17
Terminați cu un strat final de sos de roșii și întindeți brânza mozzarella deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
18
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când brânza mozzarella este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.