Tort cu limonadă II
Prăjitura cu limonadă II ar putea fi exact rețeta fără lactate pe care o căutați. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane. 29 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ouă, concentrat de limonadă, apă și zahăr. Merge bine ca desert. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este chiar atât de extraordinar. Rețete similare includ prăjitura Bundt cu limonadă , acadelele de limonadă roz cu mure și limonadă cu pepene verde alcoolizat .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și ungeți cu făină o tavă tubulară de 25 cm.
Dizolvați gelatina de lămâie în apa clocotită. Dați deoparte.
Combinați mixul pentru prăjitură, uleiul vegetal și ouăle.
Amestecă bine și adaugă amestecul de gelatină, apoi bate timp de 5 minute.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 175 grade Celsius timp de 1 oră. Cât timp prăjitura este încă caldă și în tavă, înțepați-o cu dinții unei furculițe. Apoi turnați glazura de limonadă peste prăjitură.
Lăsați prăjitura să se răcească complet înainte de a o scoate din tavă.
Combinați limonada congelată decongelată cu zahărul alb și amestecați bine.