Pui cu nucă de cocos și curry ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. O porție conține 696 de calorii , 40 g de proteine și 41 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten este pentru 4 persoane și costă 2,55 USD per porție . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă ai la îndemână dulceață de caise, jumătăți de piept de pui, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 55% . Acest scor este bun. Încearcă pui acoperit cu biscuiți și curry , rulouri cu pui și curry și tartinabilă cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul într-un bol puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați nuca de cocos și pudra de curry. Înmuiați puiul în unt, apoi acoperiți-l cu amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm; presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 77°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch