Crostata cu pere și merișoare

Crostata cu pere și merișoare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă crostatanul cu pere și merișoare. O porție conține 419 calorii , 3 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă conține 12 porții și costă 72 de cenți per porție. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Dacă ai la îndemână pere bosc, unt, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce este destul de rău. Încearcă crostata organică cu fructe de pădure , crostata cu piersici și brioșe integrale cu pere și merișoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Pentru aluat, puneți făina, zahărul și sarea în bolul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați de câteva ori pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul și amestecați rapid cu degetele pentru a acoperi fiecare cub de unt cu făină. Pulsați de 12 până la 15 ori sau până când untul are mărimea unui bob de mazăre. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană de apă cu gheață dintr-o dată prin tubul de alimentare. Continuați să apăsați butonul de puls pentru a combina, dar opriți mașina chiar înainte ca aluatul să se lege. Răsturnați aluatul pe o suprafață bine înfăinată și formați 2 discuri. Înfășurați discurile în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Întindeți fiecare disc de aluat într-un cerc de 28 cm pe o suprafață ușor înfăinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați-le pe 2 tăvi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Pentru umplutură, curățați perele de coajă, scoateți miezul și scoateți-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Tăiați fiecare sfert în bucăți mari. Amestecați bucățile cu coaja de portocală rasă. Împărțiți bucățile de pere între aluatul de patiserie, acoperind aluatul și lăsând o margine de 3,8 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Presărați 1 lingură de merișoare deasupra fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10
Combinați făina, zahărul, sarea, scorțișoara și ienibaharul în bolul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați untul și pulsați până când amestecul devine sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
12
Toarnă într-un bol și freacă-l cu degetele până când începe să se țină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Presărați uniform deasupra celor două tarte. Îndoiți ușor marginea fiecărei tarte peste pere, plisând-o pentru a forma un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Coaceți crostatele timp de 30 de minute sau până când crusta este aurie și perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Lăsați tartele să se răcească timp de 5 minute, apoi folosiți 2 spatule mari pentru a le transfera pe grătare de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista