Vinetă De Mentă

Vinetă De Mentă
Menta Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 200 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar dijon, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Vinetă De Mentă, Vinetă de Grapefruit și mentă, și Vinetă De Ananas-Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie până când tocați, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Cu procesor de funcționare, se adaugă ulei de măsline într-un flux lent, constant până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista