Menta Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 200 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar dijon, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Vinetă De Mentă, Vinetă de Grapefruit și mentă, și Vinetă De Ananas-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie până când tocați, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Cu procesor de funcționare, se adaugă ulei de măsline într-un flux lent, constant până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec