Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de rodie-Nutella. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.66 pe portie. O porție conține 688 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână nutella, ulei de măsline, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Rețete similare includ Nutella Waffles, Vafe De Banane Cu Sos Nutella, și Vafe Liege cu Nutellan și căpșuni.
Instrucțiuni
1
Amestecați ovăzul laminat și praful de copt într-un blender sau robot de bucătărie până când aveți o pulbere fină. Puteți adăuga puțină Stevia dacă preferați un aluat dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Ovăz Laminat
Stevia
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați quarkul (sau brânza de vaci) cu apa, ouăle și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Quark
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați bine. Aluatul trebuie să fie gros, dar mai ales neted.
5
Se toarnă o ladelful de aluat în fierul de vafe fierbinte, Uns cu ulei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
6
Repetați până când ați făcut toate vafele, păstrându-le calde la cuptor.