Umplutură De Biscuiți Cu Șuncă
Ham Biscuit umplere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 9 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, măcinați șunca în bucăți mici.
Adăugați untul și pulsul până când sunt combinate. Împărțiți biscuiții fierbinți în 1/2 și umpleți fiecare biscuit cu aproximativ 1 lingură de amestec de șuncă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul și smântâna până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață prăfuită cu făină suplimentară. Îndoiți aluatul în 1/2 și frământați de 5 până la 7 ori, adăugând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini. Rotiți ușor aluatul până la grosimea de 1/2 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci acoperit cu făină, tăiați aluatul în biscuiți.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit, lăsând cel puțin 1 inch între fiecare biscuit.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.