Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate
Umăr de porc fiert în sos Hoisin-vin cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, căței de usturoi, friptură de porc boston butt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, Pui Fiert Cu Prune Uscate, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 4 ingrediente și frecați uniform peste carnea de porc. Acoperiți și marinați carnea de porc în frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru a pregăti friptura, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Presărați carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute. Se amestecă bulion, 3/4 cană de sake, hoisin și pastă de chile. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și coaceți la 300 timp de 3 ore. Reduceți temperatura cuptorului la 250 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Usturoi Goya®
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute. Folosiți două furculițe pentru a îndepărta carnea de porc în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați și aruncați orice grăsime vizibilă.
10
Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
12
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați prune uscate în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul se reduce la 2 cani (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Vin Perfect: Dr. Weims-Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese 2002 (Mosel-Saar-Ruwer, Ger - many), $ claritatea pură, curată și aciditatea ridicată a Riesling-urilor germane sunt grozave atunci când sunt juxtapuse cu fripturi bogate de porc. Acest riesling are, de asemenea, indicii de caise care funcționează frumos împotriva dulceaței prunelor uscate și a sosului Asiatic hoisin din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Prune Uscate
Riesling
Brânză Tallegio, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ