Turcia cu glazură de miere portocalie

Dacă aveți aproximativ 6 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, curcan cu glazură de portocale-miere ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 37 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu glazură de portocale și miere, Burgeri De Curcan Cu Glazură De Muștar Portocaliu, și Piept de curcan la grătar cu glazură de miere-mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați Salvia, sarea, piperul și cimbru; se amestecă bine. Frecați 2 lingurițe în interiorul curcanului; lăsați restul deoparte.
Puneți portocaliu în interiorul curcanului. Deschiderile de frigărui și legați copanele împreună.
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Combinați amestecul de salvie rămas cu untul; periați curcanul.
Se coace, neacoperit, la 325 cm pentru 5-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 cm, ungand la fiecare 30 de minute. Când curcanul începe să se rumenească, acoperiți ușor cu folie.
Într-o cratiță, combinați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Periați peste curcan. Continuați să coaceți, neacoperit, cu 30 de minute până la 1 oră mai mult sau până când termometrul citește 185 km.
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea cu 20 de minute înainte de sculptură. Îngroșați sucurile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Ballatore Rosso Roșu Spumante]()
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant se reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8.20%