Tostadas De Pui
Reteta Tostadas de pui este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.37 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 463 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână salsa, fasole prăjită, coji de tostada și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas De Pui, Tostadas De Pui, și Tostadas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 225 F. Înfășurați cojile tostada în folie.
Se introduce la cuptor până se încălzește, aproximativ 6 minute. Între timp, încălziți fasolea într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Așezați puiul într-o tigaie antiaderentă și încălziți la foc mediu, rotind o dată, timp de 4 minute.
Așezați 2 coji de tostada pe fiecare farfurie. Împărțiți fasolea, puiul, salata verde, smântâna (dacă folosiți), salsa și brânza printre tostadas.