Tort De Lămâie Glazurat

Tort De Lămâie Glazurat
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu lămâie glazurată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Lămâie Glazurat, Tort De Lămâie Glazurat, și Tort De Lămâie Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. cu generozitate spray 12-Cupa canelat tub tort pan cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți 2 căni de zahăr și 1 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie până când bolul ușor și pufos, răzuind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați câte 1 ou, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
3
La viteză mică, bateți făina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și laptele până se omogenizează, răzuind ocazional vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, într-o cratiță nonaluminică de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Cu furculiță sau frigarui cu dinți lungi, înțepați Generos partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
10
Periați glazura caldă peste tort, permițând glazurii să se înmoaie în tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Garnisiți cu zahăr pudră și flori comestibile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori ComestibileFlori Comestibile
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista