Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ovăz laminat, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați ovăzul rulat și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Laminat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în apă clocotită. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Bateți împreună zahărul brun, ouăle și vanilia; se adaugă la amestecul de ovăz răcit și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Ouă
5
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
6
Se adaugă la ingredientele umede și se amestecă bine.
7
Se întinde în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și scoateți tigaia.