Tort De Ciocolată-Vin Roșu
Ciocolata-Tort de vin roșu este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 457 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ciocolată-Vin Roșu, Tort De Vin Roșu Cu Ciocolată, și Tort De Vin Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și făină o tigaie bundt de 12 cani. Într-un castron, bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul cu zahărul la viteză medie-mare până la pufos, 4 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se încorporează.
Adăugați vanilia și bateți încă 2 minute. Lucrând în două loturi, pliați alternativ ingredientele uscate și vinul, până când sunt încorporate.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un raft; lasa sa se raceasca complet. Pudrați tortul cu zahăr de cofetărie și serviți cu frișcă.