Tort de ciocolată fără făină cu ganache de rozmarin

Tort de ciocolată fără făină cu ganache de rozmarin
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, tortul de ciocolată fără făină cu ganache de rozmarin ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. Acest desert are 468 de calorii , 6 g de proteine și 36 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 16 porții. Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată amăruie, zahăr, ciocolată semidulce și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ tort cu straturi de ciocolată cu ganache , tort cald cu lămâie și semințe de mac cu centru de ganache de ciocolată și brioșe cu ciocolată umplute cu unt de arahide și glazură de ganache de ciocolată .

Instrucțiuni

1
Tapetați fundul unei tăvi de tort cu diametrul de 23 cm, unse cu hârtie de copt; ungeți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Așezați pe o folie dublă de aluminiu rezistentă (aproximativ 45 cm pătrați). Înfășurați bine folia în jurul tăvii; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o cratiță mare și groasă, topiți ciocolata, untul și vinul la foc mic, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Luați de pe foc. Lăsați să se răcească la temperatura camerei.
5
Între timp, într-un bol mare, bateți ouăle, zahărul și vanilia până când compoziția devine spumoasă și își dublează volumul, aproximativ 5 minute. Încorporați amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați tava cu arc într-o tavă mare de copt; adăugați 2,5 cm de apă fierbinte în tava mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 175°C timp de 28-32 de minute sau până când marginile exterioare se întăresc (centrul va mișca).
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
9
Scoateți forma cu arc din baia de apă. Răciți complet pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigăii pentru a o desprinde; îndepărtați marginile tigăii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați pe un platou de servire.
12
Puneți ciocolata într-un bol mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și rozmarinul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
13
Luați de pe foc; aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
14
Turnați smântâna peste ciocolată; amestecați cu un tel până la omogenizare. Răciți puțin, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Se toarnă peste prăjitură. Se răcește până se întărește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista