Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă

Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă
Această rețetă face 12 porții cu 458 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu coacere spray.In bolul unui mixer de stand sau într-un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, unt de smântână, zahăr și sare până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
CuptorCuptor
2
Adăugați vanilia și ouăle bătând la 30 de secunde după adăugarea fiecărui ou. Faceți o pastă de colorant alimentar și cacao și adăugați la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
3
Adăugați zară și făină alternativ, bătând la viteză mică până când mixed.In o ceașcă mică, combinați sifonul și oțetul și lăsați-l să se spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se toarnă amestecul de spumare în aluat și se amestecă până se amestecă. Se toarnă imediat în cele două tigăi de 8 inch și se coace timp de 27-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească timp de 10 minute în tigăi așezate pe un raft. Răsturnați din tigăi și lăsați să se răcească complet. Faceți glazură.Bateți untul și crema de brânză până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
GlazurăGlazură
6
Adăugați zahărul cofetarului încet, bătând până se omogenizează. Pentru un pic de tartness, bate în niște suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista