Tort De Cafea Cu Zmeură-Marțipan
Tort de cafea zmeură-marțipan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 200 de calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Zmeură-Marțipan, Tarte Cu Zmeură-Marțipan, și Trufe Proaspete De Marțipan Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți tigaia pătrată de 9 inci. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de făină și 1/4 cană de zahăr.
Tăiați untul ferm, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Se amestecă migdalele.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția pastei de migdale și a zmeurii, cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Se presară cu jumătate din pasta de migdale, zmeură și streusel. Repetați cu aluatul rămas, pasta de migdale, zmeura și streusel.
Coaceți aproximativ 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se servește cald sau rece.