Tortul de burete auriu cu umplutură cremoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 344 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 55 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, zahăr pudră și mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort de burete auriu cu umplutură cremoasă, Pandișpan cu umplutură bogată de lămâie, și Tort De Banane Cu Panglică Albastră Cu Umplutură Cremoasă De Nuci.
Instrucțiuni
1
Amestecați și coaceți tortul conform instrucțiunilor, folosind o tigaie de 9 x 13 inci. Se răcește și se întoarce din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Folosind ață dentară, feliați tortul în 2 pe lungime, astfel încât să aveți 2 straturi.
3
În cratiță, combinați făina și laptele. Gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
În castron combinați zahărul, sarea, scurtarea, untul înmuiat și vanilia. Bateți cu mixerul electric până devine pufos, apoi adăugați amestecul de lapte răcit și bateți până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Unt
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Puneți jumătate din tort într-un portar de plastic de 9 x 13 inci.
6
Întindeți toată umplutura peste asta, apoi acoperiți cu cealaltă jumătate a tortului. Acoperiți cu capac și depozitați cu 1 sau 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Garnisiți cu zahăr pudră și mentă înainte de servire.