Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână

Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână
Tortul cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 715 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, și Tort galben cu glazură de smântână de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile în partea superioară și inferioarătrimi de cuptor; preîncălziți la 350 de grade F. Înveliți torturile cu spray antiaderent. Linia de jos a tavanelor cu runde de hârtie pergament; hârtie de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt, soda de coacere și sarea într-un castron mare până când nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați zeama, uleiul și vanilaîntr-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați zahărul, untul și zahărul brunîntr-un alt castron mare. Răzuiește în semințedin fasole de vanilie. Folosind un mixer electric, bateți amestecul de unt până când este ușor și pufos,3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați gălbenușurile și ouăle pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri și răzuind ocazional părțile laterale și partea de jos a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Continuați să bateți amestecul, ocazional zgâriind părțile laterale și fundul vasului,până când aproape s-a dublat în volum și foarte ușor, aerisit și galben pal, 5-6 minute. Este foarte important să nu rămână bulgări în această etapă. (Răzuirea ocazională a vasului,în special a fundului, ajută la prevenirea bulgărilor.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Cu mixerul la foc mic, adăugați ingrediente uscateîn 3 adaosuri, alternând cu zaramestec în 2 adaosuri, începând șise termină cu ingrediente uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Împărțiți aluatul în mod egal între cele pregătitetigaie, aproximativ 3 1/2 cani pe tigaie. Blaturi netede.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți, rotind prăjiturile de la stânga la dreaptași de sus în jos la jumătatea drumului, până când prăjiturile sunt maro auriu deschis, centriiprimăvară înapoi când sunt presate ușor, iar unsterul introdus în centre iese cu câteva firimituri umede atașate, 35–40minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați prăjiturile în rafturi de sârmă; lăsați să se răcească timp de cel puțin 30 de minute. Inversați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și lăsați să se răcească complet.
11
Folosind un cuțit lung zimțat, îndepărtați topdome și orice umflături din fiecare tort pentru a crea o suprafață plană. Feliați fiecare tort pe jumătate orizontal pentru a face 6 straturi total.DO înainte: prăjiturile pot fi coapte cu 1 zi înainte.Înfășurați bine în folie de plastic și depozitați latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Se amestecă ciocolata și siropul de porumb într-un set mare de boluri metalicepeste o cratiță mare cu apă fierbintepână se topește și se omogenizează; se ia de pe foc.Se amestecă smântâna, sarea și vanilia într-un castron mediu de metal; așezat peste aceeași cratiță cu apă scufundată. Se amestecă până când amestecul este calddar nu fierbinte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați amestecul sourcream la amestecul de ciocolată; amestecatpână când este neted și lucios. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Folosind un mixer electric, bateți pulberezahăr și unt într-un castron mediu până laușor și pufos, 2-3 minute. Răsturnați dezavantajele bolului. Bateți încet în ciocolatăamestec. Continuați să bateți până când nu există bucățirămân, aproximativ 2 minute. Glazura ar trebuisă fie netedă și strălucitoare. Acoperiți și răciți până laușor întărit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau pe un suport mareplacă. Lingură 1/3 cană glazură peste; folosind o spatulă offset sau partea din spate a unei linguri,glazură netedă până la marginea tortului, creând un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Așezați un alt strat de tort deasupra.Repetați cu glazura și tortul rămasstraturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Răspândiți glazura rămasă deasupra. și părțile laterale ale tortului. Faceți înainte: tortul poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperiți cu o cupolă de tortși depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista