Cinci Mod Shortbread Cookie-Uri
Cookie-urile cu cinci căi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Cookie-Uri M&M Shortbread, Fursecuri, și Fursecuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F (sau 375 F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Căptușiți foile de prăjituri cu hârtie pergament de gătit. Alegeți o aromă de jos pentru a vă personaliza cookie-urile, apoi să rulăm (sau doar să stropiți aluatul cu zahăr dacă doriți)! Pe suprafața ușor făinată (cu excepția Mocha cu zahăr Espresso), rulați aluatul într-un dreptunghi de 12x9 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Tăiați în dreptunghiuri de 2x1 inci.
Așezați 1 inch pe o foaie de cookie căptușită cu pergament.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Cherry Chocolate Chip cu ciocolată
Stropiți: într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți și untul până se formează aluatul moale. Se amestecă 1/3 cană de cireșe uscate tocate și 1/3 cană de chipsuri de ciocolată semidulce în miniatură.
Tăiați și coaceți conform instrucțiunilor. Într-o cratiță de 1 litru, topiți 3/4 cană chipsuri de ciocolată semidulce și 3/4 linguriță ulei vegetal la foc mic, amestecând continuu. Lingurați ciocolata topită într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați colțul mic al pungii; strângeți punga pentru a stropi ciocolata peste fiecare prăjitură.Mocha cu zahăr Espresso: într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, 2 linguri de cacao de copt neîndulcit, 1 lingură de praf de cafea espresso instant și untul până se formează aluatul moale. Pentru zahărul Espresso, într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană zahăr granulat și 1 linguriță praf de cafea espresso instant. Omiteți suprafața ușor făinată; în schimb, presărați suprafața cu 4 lingurițe de zahăr Espresso.
Presărați zahărul Espresso rămas uniform peste aluatul întins și frecați ușor în aluat înainte de a tăia în dreptunghiuri.
Tăiați, coaceți și răciți conform instrucțiunilor.Limonadă glazurată: într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, 2 lingurițe amestec de băuturi cu aromă de limonadă fără zahăr (uscat), 1 lingură coajă de lămâie rasă și untul până se formează aluatul moale.
Tăiați și coaceți conform instrucțiunilor. Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/4 căni de zahăr pudră, 2 până la 3 linguri de suc de lămâie și 1 picătură de culoare roșie sau galbenă până la omogenizare (glazura va fi subțire).
Periați sau stropiți uniform peste fursecurile calde. Se răcește complet pentru a seta glazura, aproximativ 20 de minute.Orange Cranberry Ginger: într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți, 2 lingurițe de coajă de portocală rasă și untul până se formează aluatul moale. Se amestecă 1/2 cană de afine uscate tocate și 3 linguri de ghimbir cristalizat tocat.
Presărați aluatul întins uniform cu 1 lingură de zahăr granulat.
Tăiați și coaceți conform instrucțiunilor.Caramel sărat și caramel înmuiat în ciocolată: într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți și untul până se formează aluat moale. Se amestecă 2/3 cană bucăți de caramel acoperite cu ciocolată cu lapte.
Tăiați și coaceți conform instrucțiunilor. Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1 1/3 căni de chipsuri de ciocolată cu lapte și 1 linguriță de scurtare la foc mic, amestecând continuu. Înmuiați fiecare prăjitură răcită pe jumătate în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul. Într-o altă cratiță de 1 litru, încălziți 12 caramele și 2 lingurițe de lapte la foc mic, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și amestecul este neted.
Stropiți o cantitate mică peste ciocolată; se presară cu sare de mare grosieră.
Așezați pe foaie de hârtie pergament de gătit.
Lăsați să stea până când ciocolata și caramelul sunt setate, aproximativ 1 oră.