Tort Cu Strat De Migdale Cu Glazură De Ciocolată Albă

Tort Cu Strat De Migdale Cu Glazură De Ciocolată Albă
Această rețetă servește 10 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 797 calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, Tort cu strat de migdale cu Vanillan bătut și glazură de ciocolată, și Espresso-tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată albă-Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: două tigăi de tort rotunde de 9 inci
2
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful cu făină, atingând excesul. Pulsează 2 căni făină, praful de copt, sarea și migdalele într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin într-o pulbere, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Bateti albusurile, laptele si extractele de vanilie si migdale intr-un bol mediu pana cand sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Bateți 1 unt de băț și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de lapte, începând și terminând cu făina, până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și neteziți vârfurile.
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească în tigăi. (Prăjiturile pot fi congelate, învelite în folie de plastic, timp de până la 2 săptămâni. Desfaceți și dezghețați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Faceți glazura: cuptorul cu microunde ciocolata albă într-un bol sigur pentru microunde la intervale de 20 de secunde, amestecând, până se topește; deoparte. Bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și cremos, aproximativ 4 minute. Îndoiți ușor ciocolata albă topită cu o spatulă de cauciuc. (Glazura poate fi refrigerată, acoperită, timp de până la 2 zile. Bateți cu un mixer pentru a se înmuia chiar înainte de a îngheța tortul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Asamblați tortul: slăbiți marginile prăjiturilor cu un cuțit, apoi răsturnați 1 strat pe un platou și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Întindeți 1 până la 1 1/2 căni de glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Scoateți celălalt strat din tigaie, îndepărtați pergamentul și așezați cu grijă deasupra primului strat. Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de glazură (acesta este "stratul de firimituri"; nu trebuie să fie perfect). Se răcește 15 minute, apoi se acoperă cu glazura rămasă și se decorează cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista