Tiramisu Ușor Cu Fructe De Lămâie

Tiramisu Ușor Cu Fructe De Lămâie
Rețeta Tiramisu ușor cu fructe de lămâie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 592 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr pudră, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Ușor Cu Lămâie Mini Meyer, Desert Ușor De Lămâie, și Tartele Ușoare Cu Fructe De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, încălziți, zahărul granulat, apa, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la fierbere. Se fierbe până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește complet siropul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SiropSirop
3
Într-un castron mare, bateți mascarpone, smântână, zahăr pudră și vanilie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Linia de jos a vasului de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), cu jumătate din degete. Periați cu generozitate aproximativ o pătrime din siropul de lămâie peste degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
LămâieLămâie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone uniform peste stratul ladyfinger. Se acoperă cu jumătate din fructe de pădure; periați cu sirop de lămâie. Repetați straturile până când sunt utilizate toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
LămâieLămâie
6
Refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de servire.
7
Tăiați în 4 rânduri cu 2 rânduri.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista