Tempura de fasole verde și sparanghel
Tempura de fasole verde și sparanghel ar putea fi doar rețeta japoneză pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 230 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei vegetal, ulei de arahide, bicarbonat de sodiu și fasole verde. 13 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 13 minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tempura de fasole verde și shiitake cu maioneza Ponzu , Cina diseară: Salată de fasole, sparanghel și fasole verde și Cina de seara: salată de fasole, sparanghel și fasole verde .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță mare cu fundul greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit, introdus în ulei, atinge 375 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați sifonul club și uleiul de susan. Se amestecă până când se combină și încă cocoloase.
Înmuiați legumele în aluat și prăjiți, câte 3 sau 4, până când aluatul devine auriu și crocant, aproximativ 60 până la 70 de secunde.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aranjați legumele pe un platou și serviți sosul de soia alături ca sos de scufundare.
Vin recomandat: Sos Japonez De Susan, Vin Spumant, Sauvignon Blanc, Riesling, Gewurztraminer, Trandafir Spumant, Chenin Blanc
Tempuran în meniu? Încercați să combinați cu Sake, Vin spumant și Sauvignon Blanc. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Gosset Celebris Extra Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
![Gosset Celebris Extra Brut Rose]()
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.