Tartă Deconstruită
Tarta deconstruită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 316 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de iaurt de vanilie din carton, apă, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche), și Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti brânza de iaurt, așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Linie strecurătoare cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Puneți iaurtul în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul. Acoperiți și refrigerați.
Pentru a pregăti înghețata, combinați 1/4 cană de zahăr și ouă într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță grea la foc mediu-mare. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte.
Se încălzește la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei, amestecând frecvent (nu fierbeți). Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 5 minute), amestecand constant.
Așezați tigaia într-un vas mare umplut cu gheață până când amestecul se răcește la temperatura camerei (aproximativ 25 de minute), amestecând ocazional.
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a pregăti sosul, puneți 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform (aproximativ 6 minute). Continuați să gătiți aproximativ 1 minut sau până la auriu.
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă în apă (zahărul caramelizat se va prinde ușor și se va lipi de lingură).
Puneți tigaia la foc mediu-mare până se topește zahărul caramelizat. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestec. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 6 linguri, amestecand ocazional.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute. Aruncați fasolea de vanilie.
Așezați 1/4 cană de brânză de iaurt în fiecare dintre cele 6 boluri; top cu 1 sos de lingură și 1/2 cană de înghețată.