Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape

Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape
O porție conține 834 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de suc de lămâie, frișcă ușor bătută și verbena de lămâie, agrișe de cap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta cu rubarbă cu Verbena cu lămâie, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și Tartă cu nori de lămâie cu compot de rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați făina de tort cu scorțișoara și alunele măcinate. Într-un alt castron mediu, folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți oul, apoi bateți vanilia și lămâia și portocalele. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi până aproape încorporate. Cu o spatulă de cauciuc, amestecați patiseria până se combină bine. Împărțiți patiseria în jumătate, bateți în 2 discuri și înfășurați în plastic. Dați la frigider un disc timp de 1 oră, până când este ferm. Înghețați celălalt disc pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Făină De TortFăină De Tort
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți patiseria răcită între 2 foi de folie de plastic rezistentă la o rundă de 12 inci. Se răcește până se întărește. Desfaceți patiseria și apăsați-o în partea de jos și în sus pe partea laterală a unei tigaie de tartă canelată de 10 1/2 inch, cu fundul detașabil. Se dă la frigider aproximativ 15 minute, până când este ferm. Tapetați patiseria cu folie și umpleți tigaia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți patiseria aproximativ 45 de minute, până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 25 de minute mai mult, până când este crocantă pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească.
7
Într-o cratiță mare și grea, bateți gălbenușurile și ouăle întregi cu zahărul, sucul de lămâie și frunzele de verbenă de lămâie. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se incinge si se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Adăugați un vârf de sare. Se strecoară cașul printr-o sită așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se toarnă cașul în coaja de tartă și se netezește suprafața. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
11
Într-o cratiță medie, amestecați apa, zahărul, sucul de portocale, Cointreau și semințele de vanilie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
CointreauCointreau
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Adăugați agrișele și fierbeți la foc moderat, amestecând ușor, până când boabele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Tăiați tarta în pene. Puneți compotul de agrișă cape în jurul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
CompotCompot
14
Se servește cu frișcă și verbena cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista