Tăiței cu unt cu arpagic necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 297 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Taitei Cu Unt, Fidea Cu Unt Acme, și Taitei Cu Unt Usor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita la foc mediu, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă șalota și usturoiul și se sotează până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Usturoi
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt și când s-a topit amestecați arpagicul, parmezanul și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Arpagic
Lămâie
6
Adăugați tăiței în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se transferă într-un castron de servire și se servește cu tocană de coadă de bou a Ginei.