Tacos de pește cu Chili Lime Allioli

Tacos de pește cu Chili Lime Allioli
Rețeta Tacos de pește cu Chili Lime Allioli este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 3,51 USD pe porție. Această rețetă de la Norecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați alt, chimen măcinat, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește Chili Lime: o cină mexicană gata în 15 minute, Lime și Chili Tacos de pește și Donna Hay' s 'Fresh and Light' cookbook {&giveaway}, și Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți ardeii iute Guajillo cu un prosop de hârtie umed. Prăjiți ardeii până se parfumează într-un cuptor cu prăjitor de pâine. Aveți grijă să nu le ardeți sau vor fi amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
Ardei IuteArdei Iute
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
CuptorCuptor
2
Scoateți tulpina și semințele și puneți-le într-un castron și acoperiți cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți ardeii iute și puneți-i în vasul mic de lucru al unui robot de bucătărie împreună cu gălbenușurile de ou, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și zahărul. Blitz până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați uleiul de măsline în 5 adaosuri, procesând până se omogenizează de fiecare dată. Dacă robotul dvs. de bucătărie are un tub de alimentare, acesta va funcționa cel mai bine. Când amestecul este neted și fără bucăți, allioli este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Combinați sarea, chimenul măcinat, piperul negru și oregano Mexican într-un castron mic și presărați uniform pe ambele părți ale peștelui. Se toacă varza cu o mandolină sau un cuțit ascuțit și se acoperă cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano MexicanOregano Mexican
Piper NegruPiper Negru
Chimen MăcinatChimen Măcinat
ApăApă
VarzăVarză
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
BolBol
6
Adăugați 1 1/2 " de ulei într-o oală cu fund greu și încălziți la 360 de grade F. Pregătiți un suport de sârmă căptușit cu câteva straturi de prosoape de hârtie.Pudrați peștele uniform cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Puneți restul de 1/2 cană într-un castron. Când uleiul este la temperatură, adăugați berea în făină și amestecați rapid împreună. Este în regulă dacă există câteva bulgări, dar asigurați-vă că nu amestecați prea mult. Bateți peștele și prăjiți-l în loturi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Scurgeți peștele pe suportul căptușit cu prosoape de hârtie. Odată ce tot peștele este prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți din nou peștele până când crusta se rumeneste. Al doilea prăjit asigură că peștele rămâne crocant. Pentru a vă construi tacosul de pește, încălziți tortilele și scurgeți și uscați varza. Puneți o tortilla și adăugați niște varză mărunțită, acoperiți cu niște pește prăjit și allioli de var chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
VarzăVarză
Ardei IuteArdei Iute
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
PeștePește
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Se servește cu pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista