Supă de fasole neagră cu carne de porc mărunțită

Supa de fasole neagră cu carne de porc mărunțită este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Un amestec de slănină, sare, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de porc fiert cu bere și fasole neagră, Supă de porc fiert cu bere cu aragaz lent și fasole neagră, și Carne de vită mărunțită, fasole neagră și Poblanos umplute cu Quinoa.
Instrucțiuni
Combinați 6 căni de apă, fasole, cotlet de porc, slănină, ceapă, usturoi, ardei iute, adobo, chimen și sare în slow cooker. Gatiti la foc mic pana cand fasolea este frageda si Cotletele de porc se destrama, 4 pana la 6 ore.
Scoateți și aruncați slănina.
Tăiați carnea de porc departe de oase. Aruncați oasele și tăiați carnea.
Adăugați carnea înapoi la aragazul lent cu fasole. Se condimentează cu sare suplimentară și se servește.