Supă Asiatică De Cartofi Dulci
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa asiatică de cartofi dulci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 172 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ceapă verde, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pudră De Cartofi Dulci, Pudră De Cartofi Dulci, și Pudră De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Saut ghimbir și usturoi în ulei fierbinte într-un cuptor olandez până se înmoaie.
Adăugați bulion de pui și cartof dulce; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Adăugați lapte de cocos și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine (nu fierbeti).
Se ia de pe foc; se adaugă ceapa verde și coriandrul tocat.
* Dacă nu găsiți ulei de curry, înlocuiți uleiul de susan și adăugați 1/2 linguriță pudră de curry.