Sufleu De Morcovi Cu Zahăr Brun
Sufleul de morcovi cu zahăr brun necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 265 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheile bucătăriei: tort de morcovi cu fistic cu zahăr brun-glazură de brânză cremă, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Cupcakes cu morcovi, dovlecei cu arțar și cremă de brânză glazură de zahăr brun acoperită cu un Pecan confiat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut ros nr. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.