Sufleu De Brânză
Brânză sufleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 361 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 290 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de parmezan, albușuri de ou plus 1 lingură de apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Souffl De Brânză 4, Sufleu De Brânză, și Souffl De Brânză 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Folosiți unt la temperatura camerei pentru a unge o matriță de sufle de 8 inci.
Adăugați parmezanul ras și rotiți-l în jurul matriței pentru a acoperi părțile laterale. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l în congelator timp de 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o cratiță mică, încălziți untul. Lăsați toată apa să se gătească.
Într-un castron separat combinați făina, muștarul uscat, pudra de usturoi și sarea kosher.
Bateți acest amestec în untul topit. Gatiti 2 minute.
Bateți laptele fierbinte și dați focul la mare. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc.
Într-un castron separat, bateți gălbenușurile până la o consistență cremoasă. Temperați gălbenușurile în amestecul de lapte, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se adaugă brânza.
Bateți până se încorporează.
Într-un castron separat, folosind un mixer manual, bateți albușurile și crema de tartru până când sunt lucioase și ferme.
Adăugați 1/4 din amestec la bază. Continuați să adăugați albii cu treimi, împăturind foarte ușor.
Se toarnă amestecul în sufle. Umpleți sufleul la 1/2 inch de sus.
Așezați pe o tigaie din aluminiu.
Se coace la cuptor pentru 35 de minute.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc