Sparanghel învelit cu Prosciutto
Sparanghelul învelit cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Sparanghel, Prosciutto Înfășurat Sparanghel, și Prosciutto înfășurat sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă oțetul într-o oală mică și se aduce la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la mediu scăzut și reduceți oțetul cu aproximativ 1/4 sau până când este gros.
Puneți o oală cu apă sărată la foc mare. Tăiați sulițele de sparanghel pentru a avea aceeași lungime. Cojiți jumătatea inferioară a sulițelor cu un cojitor de legume. Legați sparanghelul împreună într-un pachet folosind șnur de bucătărie. Când apa fierbe, coborâți sparanghelul în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Scufundați sparanghelul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când este complet rece, scoateți sulițele și așezați-le pe un suport pentru a se usca.
Rotiți o felie de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel. Aranjați-le pe un platou și stropiți peste puțin ulei de măsline.
Se presară cu puțin piper și sare. În cele din urmă, driblați pe o parte din oțetul balsamic redus.