Sparanghel învelit cu Prosciutto

Sparanghel învelit cu Prosciutto
Sparanghelul învelit cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Sparanghel, Prosciutto Înfășurat Sparanghel, și Prosciutto înfășurat sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă oțetul într-o oală mică și se aduce la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la mediu scăzut și reduceți oțetul cu aproximativ 1/4 sau până când este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lasă să se răcească.
3
Puneți o oală cu apă sărată la foc mare. Tăiați sulițele de sparanghel pentru a avea aceeași lungime. Cojiți jumătatea inferioară a sulițelor cu un cojitor de legume. Legați sparanghelul împreună într-un pachet folosind șnur de bucătărie. Când apa fierbe, coborâți sparanghelul în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Scufundați sparanghelul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când este complet rece, scoateți sulițele și așezați-le pe un suport pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Rotiți o felie de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel. Aranjați-le pe un platou și stropiți peste puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se presară cu puțin piper și sare. În cele din urmă, driblați pe o parte din oțetul balsamic redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista