Sparanghel Învelit Cu Pancetta La Grătar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul învelit cu Pancetta la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel Învelit În Pancetta Cu Citronetă, Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă, și Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz).
Tăiați sparanghelul la 6 inci lungime, apoi aruncați cu ulei și 1/4 linguriță de piper într-un vas mic. Înfășurați mijlocul fiecărui sparanghel cu 1 felie de pancetta. Filetați 3 sau 4 sparanghel înfășurat la o distanță de 1/2 inch pe fiecare frigăruie.
Grătar cu ulei, apoi grătar sparanghel, neacoperit, rotind, până când pancetta devine maro aurie în pete și sparanghelul este crocant-fraged, aproximativ 6 minute.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, sparanghelul poate fi fript la aproximativ 3 inci de căldură, întorcându-se, aproximativ 5 minute.* Sparanghelul poate fi învelit în pancetta cu 1 zi înainte și răcit.