Southwestern Porumb-Brânză Dip
Sud-vest de porumb-brânză Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați porumb, chipsuri de tortilla, produs din brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Southwestern Porumb-Brânză Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din porumb în cratiță de 2 litri.
Adăugați brânză; gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se topeste.
Se amestecă porumbul. Gatiti pana se incalzeste bine. Lingura în vasul de servire.
Se servește cu chipsuri de tortilla.