Sos de friptură ușor cu friptură cu cuier ars ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 567 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pastă de roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură cu umeraș și sos Chimichurri, Cuier friptură cu sos de usturoi verde, și Friptură Cu Ciuperci Și Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa, usturoiul șichile; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați pasta de tomate în cratiță șigătiți, amestecând, până când începe să se întunece,aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul Worcestershires, oțetul, zahărul brun, muștarul și sosul fierbinte; fierbeți până se îngroașă ușor,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Transferați într-un blenderși pur și simplu cu 1/2 cană de apă până la omogenizare.Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fineun castron mic, dacă se dorește. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se încălzește restul de 1 lingură de ulei într-o cantitate mareskillet peste căldură medie-mare. Se condimentează friptura cu sare și piper și se gătește,întorcându-se ocazional, până se rumenesc adâncși un termometru cu citire instantanee înregistrează130 buc.F pentru mediu-rar, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați carnea pe o tăietură; lăsați să se odihnească5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Faceți înainte: sosul de friptură se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.