Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul picant de grătar cu ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. Acest sos are 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, ketchup, Worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Încercați Carne de porc picantă cu sos de ghimbir-arțar, Tofu prăjit cu sos picant de ghimbir-Susan, și Sos de grătar Vegan de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa, ghimbirul si usturoiul cu ulei vegetal intr-o cratita medie la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ros, ketchup, oțet de cidru, zahăr brun, muștar Dijon, Worcestershire, sare, piper și cayenne. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă foarte ușor, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pulpă De Miel, Cu Os
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se răcește ușor, se adaugă suc de lămâie, apoi se învârte într-un blender până se omogenizează.