Nevoie de un sos vegetarian? Sosul Caper ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Halibut cu sos de Caper, Halibut cu sos de lămâie și Caper, și Cambulă cu sos de pătrunjel și Caper.
Instrucțiuni
1
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făina, sarea și piperul, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat apă; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
3
Amestecați treptat sucul de lămâie și untul rămas, bătând constant, până când untul este bine amestecat.