Sos Cajun Ponchartrain
Sosul Cajun Ponchartrain durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,86 USD per porție. O porție conține 388 de calorii , 15 g de proteine și 35 g de grăsimi . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor creole. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca sos. Mergeți la magazin și luați smântână pentru frișcă, unt, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ somn cu crustă de porumb cu condimente cajun și sos tartar picant , paste cu pui cajun și pui cajun înnegrit .
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, căliți ciupercile în 1 linguriță de unt până se înmoaie. Amestecați creveții și gătiți până devin roz.
Transferați într-un castron.
În aceeași cratiță, topim restul de 2 lingurițe de unt. Se amestecă încet în smântână. Se amestecă amestecul de creveți și ciuperci și se condimentează după gust cu pudră de usturoi și piper negru. Se fierbe la foc foarte mic până se îngroașă. Chiar înainte de servire, amestecați vinul.