Sorbet de lapte cu căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de zară cu căpșuni. O porție conține 205 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.43 pe portie. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, zară, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpșuni marinate cu Sorbet de Mango, Sorbet De Coacăze Roșii Și Înghețată Faisselle Cu Căpșuni Prăjite, și Sorbet De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara sorbet, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Pentru a pregăti căpșunile, combinați căpșunile și 1 lingură de zahăr; lăsați să stea 10 minute. Puneți fructele de pădure în boluri de servire și acoperiți cu sorbet.