Somon prăjit lent cu cartofi
Somonul prăjit lent cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1038 calorii, 51G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 7.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cu degete, suc de lămâie, piele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Prăjit Lent, Somon prăjit lent, și Rucola Cu Somon Prăjit Și Cartofi Noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aruncați prazul într-o tigaie cu 1/3 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare. Prăjiți până la ușor auriu, aproximativ 30 de minute.
Între timp, așezați somonul într-o altă tigaie superficială și frecați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Puneți deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei.
Când prazul este gata, reduceți temperatura cuptorului la 275 grade F. condimentați somonul cu sare, așezați peste praz și ungeți cu uleiul în tigaie. Prăjiți până la ferm, 30 până la 40 de minute.
Între timp, gătiți cartofii într-o oală cu apă sărată clocotită până când furculița este fragedă, aproximativ 10 minute; se scurge.
Pulsează șalotul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Adăugați untul, arpagicul, tarhonul, pătrunjelul, sucul de lămâie și sarea după gust și puls până când sunt combinate.
Scoateți somonul din cuptor și acoperiți cu jumătate din untul de plante medicinale; acoperiți cartofii cu restul. Feliați somonul, condimentați cu sare și serviți cu prazul și cartofii.
Fotografie realizată de Con Poulos