Pan-ars somon cu ananas-Jalapeno savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de ardei gras, pudră de chili, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, Hawaiian-Inspirat Ananas Jalapeno Teriyaki Savura, și Jalapeno Blinele De Porumb Cu Ardei Dulce Ananas Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, praf de chili și piper negru, amestecând bine; presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Praf De Chili
Pește
Sare
4
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în sus; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.