Shortcake Cu Afine
Shortcake-ul cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 618 calorii. 275 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ou, scorțișoară, praf de copt și frișcă grea. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Shortcake Cu Afine, Fursecuri Cu Afine, și Afine Shortcake Sundaes sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Afine la foc mic, zahăr, lămâie, scorțișoară:
Puneți afine, zahăr, coajă de lămâie, suc de lămâie și scorțișoară într-o cratiță medie.
Se încălzește până când zahărul s-a topit și amestecul abia se fierbe.
Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi unele dintre fructe de pădure pentru a ajuta la eliberarea sucurilor lor.
Se ia de pe foc și se lasă să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă făina cu ingrediente uscate, se lucrează în unt: într-un castron mare se amestecă împreună făina, scorțișoara, nucșoara, zahărul, praful de copt și sarea.
Adăugați cuburile mici de unt și folosiți degetele pentru a freca untul în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, cu bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre încă intacte.
Se amestecă ingredientele umede: într-un castron mic se amestecă oul, frișca și extractul de vanilie. Formați un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul umed în el. Se amestecă cu o furculiță doar până când aluatul abia se unește. Nu amestecați prea mult sau biscuiții dvs. vor fi duri.
Formați aluatul în runde: întoarceți aluatul pe o suprafață curată, ușor făinată. Formați aluatul într-o formă mare de clătite, cu grosimea de aproximativ 3/4 până la 1 inch.
Folosind o rundă de patiserie (sau crestele ușor făinoase ale paharelor de băut) tăiate în forme de biscuiți și așezați 1 1/2 inci pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament sau silpat.
De asemenea, puteți tăia biscuiții în pătrate dacă este mai ușor. The aluatul este prea moale pentru a lucra, puneți-l la frigider pentru a se răci mai întâi aproximativ 15 minute.
Puneți biscuiții în cuptorul 425 F pentru 12-15 minute sau până când au crescut și sunt ușor rumenite.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de copt.
Serviți fructele de pădure cu linguri peste biscuiți care s-au deschis și acoperiți cu frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Shortcake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.